Ademi: Ka lajme të rreme të sponsorizuara nga qendra që nuk ia duan të mirën RMV-së

Deputeti nga rradhët e Bashkimit Demokratrik për Integrim Arbër Ademi pas përfundimit të takimit në Klubin e Deputetëve të grupeve të punës së partive politike për të shqyrtuar propozimin e fundit francez tha se gjuha maqedonase është e garantuar dhe e barabartë me gjuhët e tjera të BE-së. Ademi gjithashtu potencoi se ka lajme të rreme të sponyorizuara nga qendra që nuk ia duan të mirën vendit. Ademi theksoi se nuk duhet të ketë ndarësi në shoqërinë tonë ai bëri thirrje që gazetarët që në mënyrë të drejtë të informojnë dhe mos të lejojnë qendra dashakeqe ti shkaktojnë  dëm vendit dhe të lëshojmë një shans historik që kemi para vetes.

Ka lajme të rreme të sponzorizara nga qendra që nuk ia duan të mirën RMV-së nuk duhet të ketë ndarësi në shoqërinë tonë në shqiptarë, maqedonas ,turq gjithël jemi bashkë  jemi para një momenti hoistorik solidarizohemi me bashkë qytetarët tanë maqedonas në këtë proces dhe se qëndrimi është se t ëgjitha shqetësimet që qarkullojnë në opinion përfshihen në opinion gjuha maqedone është e pastër edhe ka të njejtin status si gjuhët tjera oficiale në  BE ka deklaruar Ademi./KlanMacedonia

 

 

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share