Ademi: Duhet të mendojmë për gjeneratat e ardhshme e jo për zgjedhjet e ardhshme

Deputeti nga rradhët e Bashkimit Demokratrik për Integrim Arbër Ademi pas përfundimit të takimit në Klubin e Deputetëve të grupeve të punës së partive politike për të shqyrtuar propozimin e fundit francez tha se duhet të angazhohemi që të mos e lejojmë këtë shans historiik të na ikë ai potencoi se duhet të mendojmë për gjeneratat e reja e jo për zgjedhjet e reja raporton KlanM

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Bëhet fjalë për interes strategjik të  vendit dhe po angazhohemi që të kemi diskutime racionale dhe jo emocionale që mbështeten në lajme të rreme ne do të vazhdojmë me diskutime  tona dhe do të bëjmë çmos që këtë shans historik mos ta lejojmë  se duhet të mendojmë për gjeneratat e ardhshme e jo për zgjedhjet e ardhshme e jo për përfitime politike e jo duke u mbështetur në lajme të rreme , deklaroi Arbër Ademi.

Ky është shansi i fundit për ne, është shans unik, që nuk duhet ta lëshojmë theksoi Ademi /KLanMacedonia.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share