Abazoviqi për Klan M: Për ”Open Ballkan” dhe situatën politike në Mal të Zi

Gazetarja e Klan M, Xhumadije Ibraimi, e cila nga Beogradi ndjek zhvillimet e takimit të radhës në kuadër të nismës “Ballkani I Hapur” ka zhvilluar një intervistë ekskluzive me Kryeministrin teknik të Malit të Zi, Dritan Abazoviq.

Në këtë intervistë, Abazoviqi, është prononcuar për përfitimet ekonomike të vendeve të Ballkanit Perëndimor nga nisma “Open Balkan”, por edhe për zhvillimet aktuale politike në Podgoricë pas mocionit të mosbesimit të Qeverisë së Dritan Abazoviqit. Ai, për Klan M, është shprehur se nuk është penduar për nënshkrimin e marrëveshjes me Kishën serbe.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share