Abazoviq: Jam krenar që kam zgjidh çështjen e Kishës Serbe (VIDEO)

Dritan Abazoviqit. ekzluzivisht për Klan M, është shprehur se nuk është penduar për nënshkrimin e marrëveshjes me Kishën serbe.

“Çështja është që tu japim të gjithë qytetarëve të drejta të barabarta. Në qoftë se do të shkosh në kishë, supër, në qoftë se do të shkosh në xhami super, në qoftë se do të jesh ateist, super. Kjo nuk është çështje e shtetit, shteti vetëm duhet të krijojë kushte që ligji të jetë barabartë për të gjithë. Këtë gjë nuk ka mundur ta nënshkruajnë 10 vite, ky është një konflikt brenda veti dhe jam munduar ta nxjerri këtë prej rendit të ditës, jam krenar që zgjodha çështjen e Kishës Serbe” – deklaroi Abazoviç. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share