A merren të gjitha vendimet në Reçicë të Vogël? – Përgjigjet Kreshnik Bekteshi

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, në Klan Debat me Xhumadije Ibraimin, theksoi se nuk mbajnë pretendimet e VMRO-sê se gjoja vendimet kryesore politike në vend merren në Reçicë të Vogël. Sipas tij, kjo ndodh për shkak se ministrat e BDI-së janë aktualisht më aktivë si rezultat i detyrave dhe pozitave të rêndësishme që i kanë. Për këtë arsye, sipas tij, mund të ketë perceptimet të tilla.

“Vendimet e qeverisë merren nê Qeverinë e EMV-së. Ka rastisur që në këtë periudhë të vështirë resoret kryesore t’i udhëheqë BDI”, tha mes tjerash Bekteshi./KlanMacedonia

Lexo gjithashtu
Total
0
Share