44 qytetarë të infektuar me Covid

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 543 teste dhe janë regjistruar 44 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 29
• Manastir, Prilep, Ohër, Gostivar dhe Koçan – nga 2
• Strumicë, Shtip, Radovish, Berovë dhe Vinicë – nga 1
Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (44), janë regjistruar 13 riinfeksione.
Janë regjistruar 47 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 37
• Manastir, Prilep dhe Strumicë – nga 2
• Ohër, Kumanovë, Veles dhe Negotinë – nga 1
Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është regjistruar asnjë humbje jete. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, nuk është regjistruar asnjë humbje jete.
Janë kryer 543 teste: ISHP-83, QSHP Shkup-48, QSHP Manastir-12, QSHP Prilep-14, QSHP Tetovë-4, QSHP Kumanovë-7, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-1, Spitali Laboratorik Kozle-0, KU Pulmologji me Alergologji-0, Instituti i Mikrobiologjisë-20, Zhan Mitrev (Filipi i II-të)-1, Avicena-12, Biotek-11, Sistina-6, Laboratoria Laor-3, Sinlab-6, Remedika- 4, Plodnost-1, Genea-1, Nikob Lab-11, VFV Medikal-5, Eli Medika Plus-1, Spektra-MM-0, Rapid Lab-1, Zhan Mitrev Strumicë -0, Nova Lab Diagnostika-0, Ramus -0, IPSH GM Lab-0, ISHP dhe IPSH (test i shpejtë) – gjithsej 291
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.182.473 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 344.075, numri i të shëruarve është 334.249, numri i atyre që humbën jetën është 9.564 dhe numri i rasteve aktive është 262
Lexo gjithashtu
Total
0
Share