252 raste të reja me Kovid-19 në RMV

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 867 teste dhe janë regjistruar 252 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 127
• Kavadar – 14
• Kumanovë, Manastir dhe Ohër – nga 12
• Veles – 10
• Prilep – 8
• Tetovë – 7
• Gostivar dhe Kërçovë – nga 5
• Shtip, Koçan dhe Demir Hisar – nga 4
• Strugë , Gjevgjeli, Dellçevë dhe Vinicë – nga 3
• Strumicë, Negotinë, Resnje , Sveti Nikollë, Kriva Pallankë dhe Bogdanci – nga 2
• Probishtip, Kratovë, Krushevë dhe Demir Kapijë – nga 1
Nga numri total i rasteve pozitive (252), janë regjistruar 59 riinfeksione.
Janë regjistruar 426 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 202
• Ohër – 25
• Manastir – 24
• Kumanovë – 18
• Kavadar – 15
• Veles – 14
• Shtip dhe Koçan – nga 13
• Prilep – 12
• Gjevgjeli dhe Strumicë – nga 11
• Strugë – 10
• Tetovë , Gostivar dhe Kriva Pallankë – nga 8
• Kratovë – 5
• Kërçovë dhe Negotinë – nga 4
• Dellçevë, Vinicë, Resnje dhe Berovë – nga 3
• Radovish, Dibër dhe Pehçevë – nga 2
• Sveti Nikollë, Krushevë dhe Demir Kapijë – nga 1
Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është raportuar asnjë humbje jete. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, janë regjistruar 5 humbje jete , nga Shkupi (2), Prilepi (2) dhe Ohri (1). Personat e vdekur janë të moshës nga 59 deri në 90 vjeç. Të gjithë personat humbën jetën në kushte spitalore. Humbën jetën në periudhën nga 18.08. deri më 24.08.2022.
Janë kryer 867 teste: ISHP-124, QSHP Shkup-96, QSHP Manastir-32, QSHP Prilep-13, QSHP Tetovë-21, QSHP Kumanovë-34, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-12, KU Pulmologji me Alergologji-0, SPQ 8 Shtatori-0, Instituti i Mikrobiologjisë-73, Zhan Mitrev (Filipi i II-të)-7, Avicena-16, Biotek-16, Sistina-21, Laboratoria Laor- 2 , Sinlab-4, Remedika-5, Plodnost -5, Genea-0, Nikob Lab-12, VFV Medikal-8, Eli Medika Plus-1, Royal Medika-0, Spektra-MM-4, Rapid Lab-0, Zhan Mitrev Strumicë -1, Nova Lab Diagnostika-0, Ramus-6. ISHP dhe IPSH (test i shpejtë)- gjithsej 354.
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.147.514 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 339.492, numri i të shëruarve është 327.780, numri i atyre që humbën jetën është 9.473 dhe numri i rasteve aktive është 2.239

Lexo gjithashtu
Total
0
Share