14 gjëra që s’duhet t’i “merrni” me vete në punë

Në punë, zyrë apo kudo që kryhet ajo, duhet të qëndrosh në komunitet dhe është e domosdoshme që të biesh në ujdi dhe që ta kesh më të lehtë duhet disa sjellje t’i “lini në shtëpi”.

1. Shkuarjen me vonesë në zyrë (punë)

2. Shkuarjen me vonesë në takim

3. Mbajtjen jo pastër të vendit

4. Pyetjet e tepërta

5. Ankesat për çdo gjë

6. Mungesën e higjienës personale

7. Të bësh sikur s’je mirë me shëndet

8. Stresin

9. Mungesën e përqendrimit në takime dhe biseda

10. Ndërprerjen e të tjerëve

11. Zhurma

12. Telefonata të zgjatura

13. Thashethemet

14. Vetë-izolimin

Lexo gjithashtu
Total
0
Share