135 sanksione për vozitje të shpejtë

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (02.06.2022) ka zhvilluar kontroll të intensifikuar aksionar në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se e lejuari, me 135 vozitës të sanksionuar.

Gjashtë prej tyre lëviznin me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar dhe një automjet me shpejtësi mbi 70 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar. 60 automjete kanë tejkaluar shpejtësinë në një zonë të banuar dhe 75 në një zonë të banuar.

Aksionet e intensifikuara të kontrolleve vazhdojnë edhe në ditët në vijim. U bëjmë thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafik që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share