11 qytetarë të infektuar me Covid

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 248 teste dhe janë regjistruar 11 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 9
• Prilep dhe Shtip – nga 1
Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (11), është regjistruar një riinfeksion.
Janë regjistruar 56 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 21
• Prilep – 9
• Manastir – 8
• Kumanovë, Kavadar, Veles, Ohër dhe Shtip – nga 3
• Negotinë – 2
• Tetovë – 1
Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është regjistruar asnjë humbje jete. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, janë regjistruar dy humbje jete nga Shkupi. Personat e vdekur janë të moshës prej 66 deri në 80 vjeç. Një person ka humbur jetën në spital dhe një në shtëpi. Personat e vdekur janë regjistruar në periudhën nga 21.10 deri më 22.10.2022
Janë kryer 248 teste: ISHP-12, QSHP Shkup-0, QSHP Manastir-0, QSHP Prilep-0, QSHP Tetovë-0, QSHP Kumanovë-1, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-0, KU Pulmologji me Alergologji-0, Instituti i Mikrobiologjisë-0, Zhan Mitrev (Filipi i II-të)-2, Avicena-16, Biotek-6, Sistina-3, Laboratoria Laor-0, Sinlab-0, Remedika- 10, Plodnost-1, Genea-0, Nikob Lab-14, VFV Medikal-5, Eli Medika Plus-1, Spektra-MM-0, Rapid Lab–0, Zhan Mitrev Strumicë –0, Nova Lab Diagnostika–0, Ramus -0, IPSH GM Lab-0, ISHP dhe IPSH (test i shpejtë) – gjithsej 177
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.180.622 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 343.927, numri i të shëruarve është 334.129, numri i atyre që humbën jetën është 9.561 dhe numri i rasteve aktive është 237
Lexo gjithashtu
Total
0
Share